mynta & lime.

 
ljuset som klara köpte till mig här om veckan (vilken underbar roomie), en kopp varmt vatten med citron och en skål havregynsgröt med kardemumma päron hasselnötter kokos jag förtärde här om morgonen, en himla bra kombination. tips, tips. 



godkväll. ☼ | jag har en trött kropp men en lycklig själ. äter grapefrukt och rostade cashewnötter och läser lite bloggar innan jag kastar mig i sängen. lyssnar reelin' in the years med steely dan och tänker på han som fick mitt hjärta att slå på rökiga uteserveringar i februarinätter. jag tycker om hur tiden går. jag tycker om hur dagar blir till år. det jag inte tycker om är när en inte hinner stanna upp i dem och njuta en stund. men det gjorde jag i dag. vilket var glittermagi eftersom jag varit rädd för att det är precis det jag inte gör i livet just nu, att njuta utav små vackra stunder alltså. 

efter skolan gick vi alla ut på campus, slog sig ner i gräset under den STRÅLANDE aprilsolen med våra lunchlådor. jag och mina fina pratade om preventinmedel och skrattade åt f som såg ut som en gangster-emil i lönneberga i sitt blonda ruffs och en cigarett mellan mungiporna. så gick vi några och köpte glass och jag smakade tofuline på strut och var mycket nöjd. ett gäng spelade kubb. ett gäng solade eller satt uppslukade i konversationer, några åkte på patriks longboard och jag själv satt i hörlurarna, på svag volym, lutade mig på emmas rygg och blundade för en stund. jag stannade upp där och då. kände lugn och lycka. innan dagen fortsatte igen. 


Kommentarer
Postat av: ɑ n n i k ɑ

Gott!

2015-04-22 @ 14:19:32
URL: http://blogofphoto.webblogg.se
Postat av: Magdalena

Så fint du skriver!!

2015-04-22 @ 22:27:12
Postat av: ISA

men vad fint! <3 en lycklig stund :)

2015-04-22 @ 23:24:48
URL: http://isabyl.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0