mitt lilla krypin.

kära vänner. ☮ | i dag har något alldeles spektakulärt hänt. biljetter är bokade. visum är sökt. vill berätta massvis om allt för er men nu får det landa lita i mig först tror jag. hur som haver så log jag HELA VÄGEN GENOM STAN med ett håkanintro i lurarna och tänkte att nej, nu blir det äventyr. i höst blir det så jäkla mycket äventyr. banne mig!! hur som haver, nu ska jag visa er vart jag håller hus om dagarna. mitt lilla kryp-in i stugan. välkommen in!

har en regnbåge exploderat eller är det bara en hippie-bohem som har försökt kompensera med sin lexington-mamma? vi har lite olika stilar, mamma och jag, men vi kan i alla fall mötas på mitten i att vi tycker om vintagre och blått. de gamla vimplarna från min student och mina klänningar får göra allt lite mer kalas.
 
mina vinylskivor fick självklart flytta hit också. här syns bon iver och någon blandare från cirka the seventies med bland annat aretha franklin och THE DOORS. så bra fynd för en tia på myrorna, minsann.

är det regnigt kan en sitta här och skriva. fest mest ligger jag i sängen. tycker så synd om min yoga-matta som inte fått användas en enda gång den här sommaren. hopps det blir lite mer sådant i augusti. har liksom inte den energin innan jobbet nu i denna stormiga månad.

mamma var fin och köpte ett par skålar samt en härlig bordsuksgrej till mig. turkost. som havet. jag älskar havet. 

inte så tokigt ställe att hänga på när stormar pågår utanför huset. och innanför då? inne i mig? där ligger ett äventyr som ständigt pågår. jag har ännu inte känt att jag landat i varken det som händer nu eller har hänt eller ska hända. behövder regelbunden meditation och ett par dagar utan att-göra listor för det. ska nog slå mig ner vid  vattnet en stund innan jobbet och bara vara ett slag. försöka undvika att tänka på hur det spritter i kroppen. puss härliga ni. 

och ps. i kväll spelar summer heart på mitt café, rotundan i halmstad. kom och titta vettja! och krama mig! det ska bli sol dessutom. underbart!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Gud så fint, älskar alla olika mönster!

2015-07-10 @ 14:59:56
URL: http://jennyhedmans.blogg.se
Postat av: JOSEFIN B

fantastiska bilder <3 kram www.joseefiinb.devote.se

2015-07-10 @ 15:53:45
URL: http://www.joseefiinb.devote.se
Postat av: Ebba Molin

åh, så himla fint rum! mönster överallt...bästa som finns. jag ska snart också fixa visum för i vinter bär det av till indien för yogaretreat och äventyr i bombay. pirrigt!

2015-07-10 @ 20:58:35
URL: http://molinebbas.blogg.se/
Postat av: Emilia

Så himla vackert rum! Man ser att du verkligen trivs!
Och kan knappt vänta tills att höra om ditt äventyr, det kommer iallafall bli bland det bästa du gör i livet och du är så inspirerande som vågar!

2015-07-10 @ 23:05:46
URL: http://eewmiliaa.blogg.se
Postat av: Embla

ÅH JÖSSES SÅ DRÖMMIGT, my god så fantastiskt fint.

2015-07-10 @ 23:17:32
URL: http://sotvatten.blogg.se
Postat av: ISA

men whaaat, kan man ens ha det sådär mysigt!? <3

2015-07-10 @ 23:18:10
URL: http://Http://isabyl.devote.se
Postat av: Anonym

Blir det nya Zeeland? Hoppas innerligt att du vill dela med dig av överträtt genom text och bilder på bloggen, vore underbart då jag själv funderar på att fly till Australien och bli aussi för ett år eller så.

2015-07-11 @ 20:33:35
Postat av: Hanna

Ser ju helt galet fint ut.

2015-07-12 @ 22:17:47
URL: http://her.blo.gg
Postat av: Lydia

men åh vad fint med vimplarna <3 och ditt stundande äventyr låter så spännande!

2015-07-13 @ 14:49:57
URL: http://elementarpartiklar.blogg.se/
Postat av: Linnea

åh! Var ligger denna stuga? Är den din? Så himla vackert!

2015-08-11 @ 12:46:15
URL: http://linneatherese.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0